Під смердючим ярмом "родной говени": Кримчани розповіли, які туристи їх дратують найбільше

Росіяни на відповідь відразу образились.

У соцмережі "Вконтакте" в одному з пабліків Євпаторії було опубліковане опитування "Як вважаєте, з яких країн до нас приїжджають найбільш дратівливі туристи?". 19,88% опитаних відповіли: Україна, а 62,49% назвали Росію, повідомляють Патріоти України.

Пізніше користувач Юлія Самохвалова обурилася тим, що кримчан дратують росіяни: "Мосты не раздражают, деньги, которые они везут, не бесят? Вот после таких опросов туристы и не едут в Крым… в последние годы слышу только, какие россияне богатые, а крымчане бедные, а в России тоже по-разному живут, в Крым вкладывают немало".

Жителі Євпаторії заявили, що вони звикли працювати, а приїжджі росіяни - ні. "Мост тоже раздражает, без него цены были ниже и крымской продукции больше, крымчане в мосте никогда не нуждались", - відповіла Марія Сомчук.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...