Під ударом була "гордість" Путіна: Кіберфахівці ГУР знову атакували найбільші банки Росії, - джерела

Кіберфахівці Головного управління розвідки здійснили чергову DDOS-атаку на Росію. Цього разу під атаку потрапили найбільші банки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Як повідомляють джерела, в результаті операції було порушено роботу найбільших банківських установ держави-агресора, які забезпечують діяльність окупаційних військ ЗС РФ.

Зокрема під кіберудар потрапили:

  • "Банк Росія",
  • "Тінькофф банк",
  • "Газ банк",
  • платіжна система "СБП".

Користувачі в багатьох регіонах РФ скаржаться на заблоковану роботу онлайн-сервісів фінансових установ, неможливість скористатися "особистим кабінетом", припинення роботи сайтів та мобільних додатків банків.

Мало того, клієнти банків не можуть здійснити онлайн-оплату за послуги.

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...