Під ударом шікіра й очі: Мати назвала симптоми коронавірусу у немовляти (фото)

Британка Тоні Роудс детально розповіла про симптоми коронавірусу у свого новонародженого сина Кертіса. Її історію опублікувало видання Mirror. Жінка також розмістила пост у Facebook, зібравши понад 13 тисяч лайків і слова підтримки, передають Патріоти України.

За словами Роудс, дитина, якій було 7 тижныв, дивно плакала і 12 годин поспіль відмовлялася від їжі. "Він був дуже сонним і навіть не ворушився, як раніше. Вранці ми помітили, що у нього почервоніла шкіра і запалилося око. Він періодично кашляв і чхав, був як і раніше сонним і не хотів їсти", – поділилася мати.

У хлопчика також була субфебрильна температура і прискорене серцебиття. Батьки звернулися в лікарню і лікарі спочатку списали все на сепсис, однак зробили тест на коронавірус і його результат виявився позитивним.

Дитині стало краще через кілька днів і її виписали. За словами матері, хлопчик ще не на всі 100 відсотків одужав, але з ним все гаразд.

"У нього не було високої температури або сухого і безперервного кашлю. Ми ще мало знаємо, як цей вірус проявляється у немовлят. Саме тому ми вирішили поділитися нашою історією і відзначити, на що варто звертати увагу. Будь ласка, якщо вашій дитині стало зле, йдіть у лікарню", – попередила Роудс у соцмережі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...