Під Вінницею п'яний водій на смерть збив двох хлопчиків на велосипедах (фото)

У селі Росоша Липовецького району Вінницької області п'яний водій автомобіля Skoda збив на смерть двох хлопчиків на велосипедах. Як повідомив у Facebook перший заступник керівника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, діти 2013 та 2014 років народження загинули на місці, передають Патріоти України.

"Попередньо, керманич не обрав безпечної швидкості (швидкість була близько 90 км/год), не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на двох дітей, які рухалися в зустрічному напрямку на велосипедах. Після наїзду авто з'їхало у кювет та загорілося", – написав він.

За словами Білошицького, драгер показав 1,76 проміле. Наразі водія затримали. "Легковажність, дурість, безвідповідальність чоловіка забрали життя двох ні в чому не винних дітей. П'яні водії за кермом – вбивають! Це та правда, яку має усвідомити для себе кожен водій", – підкреслив правоохоронець.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...