Під Вінницею під час гри з сестрою загинув 2-річний хлопчик

28 липня у селі Строїнці Тиврівського району сталася трагедія. Під час гри на подвір'ї загинув 2-річний хлопчик. Дитина рукою доторкнулася оголеного кабелю, який був під напругою. Смерть настала миттєво. Про це повідомляють у Нацполіції Вінниччини, передають Патріоти України.

Проведеними першочерговими слідчими діями поліцією встановлено, що хлопчик грався на подвір’ї разом з 5-річною сестрою. Їх батьки в цей час перебували в будинку. Коли рідні почули шум та вибігли на вулицю, то побачили на землі сина. Вони намагалися допомогти сину, вирвали у нього з рук електричний дріт, однак травми, отримані хлопчиком внаслідок ураження струмом, виявились несумісні з життям.

Слідством відкрите провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з приміткою "нещасний випадок"). В ході розслідування буде встановлено чи належним чином батьки виконували свої обов’язки по догляду за малолітніми дітьми.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...