Під Вінницею вагітна на BMW знесла двох жінок на узбіччі, вони загинули на місці (фото)

У ДТП у Вінницькій області загинуло дві жінки-пішохода, які стояли на узбіччі, ще одна потерпіла перебуває в лікарні з травмами. Трагедія сталася після зіткнення двох автівок - BMW та ВАЗ. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області, передають Патріоти України.

Аварія трапилася 12 липня близько 17:40 поблизу села Ганнопіль Тульчинського району Вінницької області.

Одразу після ДТП іномарку відкинуло на узбіччя, де в той момент стояли три місцеві мешканки. 54-річна і 64-річна жінки загинули одразу, а 69-річну потерпілу госпіталізували до медичного закладу. За кермом BMW була 26-річна вагітна. Її та 38-річного водія "Жигулів" доправили до тульчинської лікарні.

Наразі в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

За таке правопорушення передбачене покарання з максимальним терміном до 10 років позбавлення волі. Наразі слідчо-оперативній групі належить з'ясувати, хто винен у трагедії, через яку загинули люди.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...