Все вирішить антициклон: Синоптик розповіла, коли чекати нової хвилі потепління в Україні

Сонячно та вітряно буде цими вихідними на більшості території України. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко на особистій Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

25 та 26 січня Україна перебуватиме під владою антициклону, який забезпечить суху й вітряну погоду на всій території України.

25 січня суха погода, навіть із сонцем. Хіба що в Карпатах пройде сніг та мокрий сніг. На Півночі та Сході ще втримається поривчастий, до сильного, західний вітер. На решті території пориви вітру будуть помірними. Температура повітря у нічні години від 2 тепла до 4 морозу, вдень 25-го січня +2+6 градусів, 26-го січня +3+9 градусів.

У Києві в суботу буде хмарно та ще вітряно, у неділю світитиме сонечко і стихне вітер. Температура повітря у столиці вночі близько нуля, 25-го січня +2 градуси, 26-го січня +4, +5 градусів.

Також синоптик додала, що з 27 січня в Україну прийде потепління, температура повітря підніметься на кілька градусів, а 29 січня пройдуть дощі із мокрим снігом.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...