Все вирішить антициклон: Синоптик розповіла, коли чекати нової хвилі потепління в Україні

Сонячно та вітряно буде цими вихідними на більшості території України. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко на особистій Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

25 та 26 січня Україна перебуватиме під владою антициклону, який забезпечить суху й вітряну погоду на всій території України.

25 січня суха погода, навіть із сонцем. Хіба що в Карпатах пройде сніг та мокрий сніг. На Півночі та Сході ще втримається поривчастий, до сильного, західний вітер. На решті території пориви вітру будуть помірними. Температура повітря у нічні години від 2 тепла до 4 морозу, вдень 25-го січня +2+6 градусів, 26-го січня +3+9 градусів.

У Києві в суботу буде хмарно та ще вітряно, у неділю світитиме сонечко і стихне вітер. Температура повітря у столиці вночі близько нуля, 25-го січня +2 градуси, 26-го січня +4, +5 градусів.

Також синоптик додала, що з 27 січня в Україну прийде потепління, температура повітря підніметься на кілька градусів, а 29 січня пройдуть дощі із мокрим снігом.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...