"Під враженням від почутого сьогодні просто ментально зірвалася": Леся Цуренко розповіла про причину відмови від матчу з Ариною Соболенко в Індіан-Веллс

Скандалом завершився виступ української тенісистки Лесі Цуренко на престижному турнірі в американському Індіан-Веллсі. Вона відмовилася вийти в корт проти білоруски Аріни Сабаленко передають Патріоти України з посиланням на "Великий теніс України".

Досвідчена українка не вийшла на поєдинок проти другої ракетки світу в 1/16 фіналу змагань. 33-річна тенісистка пояснила відмову результатами спілкування з президентом Жіночої тенісної асоціації (WTA) Стівом Саймоном.

"Причиною відмови стала панічна атака. Офіційно буде написано "особисті причини", але фактично це проблеми з диханням, і, можна сказати, істерика. Кілька днів тому в мене була розмова з нашим CEO, і я була абсолютно шокована тим, що почула", – розповіла Цуренко.

За її словами, Саймон заявив, що хоч сам війну РФ проти України не підтримує, але протилежна думка тенісистів із Росії та Білорусі "не повинна її засмучувати". Функціонер також висловив упевненість в участі росіян і білорусів у тенісних змаганнях прийдешньої Олімпіади. Мовляв, саме так правила чесної гри та олімпійські принципи на будуть порушені.

"Я була абсолютно шокована цією розмовою і вже в минулій грі було неймовірно складно грати, складно зібратися і сьогодні, коли прийшов час йти на корт. У мене почалася панічна атака, я просто не змогла туди вийти. Дуже сподіваюся, що зможу всю цю інформацію перетравити та буду більш готова до наступного турніру", – додала Цуренко.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України головні тенісні організації заборонили білорусам і росіянам виступати в командних змаганнях. Натомість в індивідуальних і парних турнірах вони виступають без обмежень. Єдина умова – нейтральний прапор.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....