Під Запоріжжям затримали шкуродерів, які знімали на відео порно з тваринами і не тільки (фото 16+)

Під час обшуку по всьому двору були виявлені різні частини тіла тварин.

У Запорізькій області викрили шкуродерів, які катували тварин і знімали з ними порнографічні ролики. Про це повідомляє "Это Запорожье" в Telegram, передають Патріоти України.

"Закінчилася історія безкарності Вільнянських шкуродерів, які шокували всіх вас. В одному з сіл Вільнянського району, діяла ціла група шкуродерів. Очолював її 52-річний чоловік. Також в темі була і його дружина. Третя учасниця організованої групи, 24-річна дівчина була головною актрисою в роликах зі вбивствами і тортурами тварин. Крім таких роликів трійця знімала і порно за участю знерухомлених тварин", - йдеться в повідомленні.

Відзняте відео збоченці завантажували в заборонену в Україні соцмережу "Вконтакте", і продавали іншим, кому це було цікаво. Під час обшуку по всьому двору були виявлені різні частини тіла тварин. Злочинцям загрожує до 8 років позбавлення волі.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...