Під завалами є люди: Унаслідок удару РФ по Запоріжжю зруйновано щонайменше сім будинків

У ніч проти 22 березня окупаційні війська Росії вгатили по Запоріжжю ракетами. Ворог поцілив у велику кількість житлових будинків, під завалами перебувають люди. Про це в ефірі телемарафону розповів очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Зруйновано щонайменше сім одноповерхових будинків на правому березі міста Запоріжжя. Також влучання поруч з багатоповерховим житловим будинком. Щонайменше в 20 житлових будинках повилітали вікна, зруйновані балкони. Не обійшлося без жертв, працюють рятувальники, розбирають завали. Особливо це стосується приватного сектора, де мешканці просто спали, а ворог цілив по них ракетами. Під завалами точно є люди, пізніше зможемо повідомити про точну кількість постраждалих", - розповів він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...