Під завалами можуть бути люди: Нові подробиці трагедії в Дрогобичі (фото)

Під завалами будинку в Дрогобичі ще можуть залишатися п'ять-шість осіб. Про це розповіли в прес службі Дрогобицької міської ради, повідомляють Патріоти України.

"За даними рятувальників під завалами ще можуть залишатися п'ять – шість людей, серед них є і дитина. Зараз достовірно не відомо чи були вони вночі вдома чи ні, тому рятувальники продовжують пошуки", – говорить керівник прес-служби Зіновій Квасній.

Рятувальники обіцяють, що не підуть звідси, поки остання людина не буде знайдений. Вони працюють з ночі, робили невелику перерву, коли виникла загроза обвалу. Мог впасти дах, тому їго довелося зміцнювати. Також під час робіт обвалилася стіна.

Ця будівля хрущовської споруди, зведено в 1960 році. Раніше тут знаходилося гуртожиток, а потім квартири. Всього квартир в цьому під'їзді сім, на першому поверсі розташовувалися офісні приміщення.

"Рятувальники вже обстежили інші під'їзди і з'ясували що загрози обвалу немає. Тому скоро вони разом з людьми зайдуть туди, щоб мешканці могли взяти свої речі. З усього будинку тільки шість сімей погодилися на відселення. Двом сім'ям, де є інваліди та люди похилого віку, вже знайшли житло. Це готелі. Решті поки підшукують ", – говорить Квасній.

Місцеві жителі надають допомогу в зборі коштів для постраждалих мешканців цього будинку. Підключилися і бізнесмени.

У мерії кажуть, що ЖЕК заперечує, що мешканці зверталися до них зі скаргами на тріщину в будинку. "Однак якщо десь будуть знайдені офіційні звернення мешканців, то поліція проведе перевірку", – говорить Квасній.

Джерело: Обозреватель

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...