Під завалами пробули 4 дні: У Туреччині з-під зруйнованого будинку врятували українку та її 4-річного сина

У турецькому місті Іскендерун на четвертий день після потужних землетрусів з-під завалів вдалося врятувати українку Олену Акгел та її 4-річного сина Юкселя. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час розброру завалів рятувальники почули звук, який міг означити, що під бетонними бралами є живі люді. Рятувальники почали пошуклві роботи і їм вдалося дістатися до українки та її сина. Спочатку дістали хлопчика, після того - маму. Команда рятувальників передала потерпілих бригадам медиків. Їхній стан, як повідомляють лікарі, задовільний. Офіційної інформації від МЗС про порятунок українки та її сина наразі немає.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...