Під завалами пробули 4 дні: У Туреччині з-під зруйнованого будинку врятували українку та її 4-річного сина

У турецькому місті Іскендерун на четвертий день після потужних землетрусів з-під завалів вдалося врятувати українку Олену Акгел та її 4-річного сина Юкселя. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час розброру завалів рятувальники почули звук, який міг означити, що під бетонними бралами є живі люді. Рятувальники почали пошуклві роботи і їм вдалося дістатися до українки та її сина. Спочатку дістали хлопчика, після того - маму. Команда рятувальників передала потерпілих бригадам медиків. Їхній стан, як повідомляють лікарі, задовільний. Офіційної інформації від МЗС про порятунок українки та її сина наразі немає.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...