Підіграє Путіну: Ілон Маск назвав Революцію Гідності "переворотом" - йому одразу ж відповіли

Американський мільярдер, генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск вкотре спробував блиснути знаннями про події в Україні. Зокрема він назвав Революцію Гідності "переворотом". Реакція мережі була миттєвою, і Маску пояснили, що насправді відбувалося в Україні. Свої заяви мільярдер написав у Twitter, передають Патріоти України.

Маск фактично повторив кремлівські наративи і видав, що він не має жодних сумнівів у тому, що Революція Гідності в Україні була "переворотом". Йому пояснили, що жодного перевороту не було. Навпаки, український народ домігся усунення з посади президента Віктора Януковича, який зрадив інтереси своєї країни, а потім втік до Росії.Крім того, Маску, який уявив себе велким політичним аналітиком, пояснили, що країна-агресор РФ змогла поставити на чолі України свою маріонетку – Януковича, який, у свою чергу, крок за кроком вів країну в прірву.

"Український народ об'єднався, щоб позбутися цього злочинця. У цьому суть того, що сталося", – відповіли американському винахіднику.

Інші користувачі Twitter із сарказмом написали, що такими постами Маск показує "межі своєї компетенції". Йому дорікнули, що він назвав демократичну революцію, коли мільйони людей вийшли в центр Києва і домоглися усунення корумпованого президента, "переворотом".

Також у відповідь на заяву Маска зазначили, що насправді переворот в Україні стався у 2010 році, коли Янукович через підконтрольний йому суд змінив норми Конституції та отримав практично диктаторські повноваження, які ніхто не делегував йому на виборах.


"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...