Підійшла до колій і чекала на поїзд: У Миколаєві 17-річна дівчина наклала на себе руки

Сьогодні, 9 грудня, у Миколаєві кинулась під потяг 17-річна дівчина. Трагедія сталася близько 7 години ранку на залізничному перегоні між станціями "Миколаїв" та "Кульбакине". Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N", зазначають Патріоти України.

Машиніст пасажирського поїзда "Харків-Миколаїв" побачив дівчину, яка підійшла до залізничних колій. Коли потяг наблизився, вона раптом кинулася прямо під колеса. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте шансів врятувати дівчину не було. Потяг зупинився, коли тіло дівчини вже було під третім вагоном.

Викликані на місце події співробітники поліції встановили особу загиблої. Нею виявилася мешканка Миколаєва 2004 року народження. Причини, які змусили дівчину накласти на себе руки, будуть встановлюватися в ході подальшого розслідування.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...