Підліток сам звернувся до юристів: У Кропивницькому батьку заборонили наближатися до свого 13-річного сина

У Кропивницькому батьку заборонили пів року наближатися до свого 13-річного сина. Дорослий під час зустрічей з дитиною вчиняв психологічне насильство. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

13-річний хлопчик самостійно звернувся до Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській та Миколаївській областях. Він розповів юристам, що батько вчиняє щодо нього психологічне насильство та попросив представляти його інтереси у суді.

Фахівчиня Центру Олена Роміцина зазначила, що юристи допомогли дитині та суд заборонив чоловіку наближатись до свого сина. "Судом першої інстанції було відмовлено у видачі обмежувального припису, натомість апеляційний суд, задовольнив заяву неповнолітнього хлопця. Батькові хлопця суд заборонив строком на шість місяців наближатися на відстань 100 метрів до місця проживання, навчання та місць відвідування дитини", - сказала вона.

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...