Підмішали в напій небезпечну речовину: В Одесі школярі заради пранка отруїли однокласницю

В Одесі школярі вирішили "пранконути" однокласницю, підливши їй в напій небезпечну речовину, через що 14-річна дівчинка отримала отруєння і потрапила в лікарню. Про це повідомляє ресурс Odessit.ua, передають Патріоти України.

Очевидці інциденту кажуть, що школярі зробили для дівчинки "коктейль" з коли і антисептика. І це повинно було стати пранком, тобто розіграшем. Але очевидно, учні школи не дуже добре вчать хімію, тому закінчилося все госпіталізацією через отруєння.

Інцидент стався в спеціалізованій школі № 35, що на проспекті Гагаріна. Дівчинці стало погано і її відвезли в лікарню, де була надана необхідна допомога. Зараз постраждала почувається вже краще.

Що таке пранк і чому це може бути небезпечно

Prank - в перекладі: проказа, витівка, витівка, розіграш, жарт спочатку був телефонним розіграшем. Але зараз термін "пранк" використовується для будь-яких розіграшів, часом жорстоких.

З'явився навіть термін "пранконути", що значить, наприклад, підсипати сіль в чай, підкласти що-небудь у взуття, приклеїти до одягу папірець з жартівливим написом. А в інтернеті маса відео з пранком, який люблять переглядати діти різного віку. Але іноді пранкери перегинають палицю, як у випадку описаному вище.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...