Піднесла дріт до рота й почала жувати: Жінка вкрала iPhone, перекусивши... кабель захисту (відео)

Китаянка вкрала iPhone, перекусивши кабель захисту від крадіжки. Про це повідомляє South China Morning Post, передають Патріоти України.

Жінку, відому як Цю, можна побачити на кадрах відеоспостереження, як вона переглядає товари в магазині Apple в провінції Фуцзянь на південному сході Китаю. Відвідувачка розглядала MacBook, а потім підійшла до останньої моделі iPhone. За мить вона піднесла до рота дріт, який не такий вже і тонкий, і почала його жувати.

Після декількох спроб Цю вдалося розкусити його, перш ніж таємно кинути смартфон до сумки і піти з магазину. Попри те, що в магазині спрацювала сигналізація, ніхто зі співробітників не зрозумів, що сталося. Вважаючи, що її грабіж зійшов з рук, поліції не знадобилося багато часу, щоб наздогнати її через 30 хвилин.

Відтоді Цю була затримана і перебуває під слідством: вона заявила поліції, що нещодавно втратила свій телефон і, хоча вона збиралася купити новий, її налякали високі ціни, що змусило її замислитися про крадіжку.

Відеозапис став вірусним, і люди почали жартувати:

  • Треба було спочатку перекусити усі дроти до всіх камер спостереження в цьому районі
  • Телефон не коштує стільки, скільки її зуби
  • З огляду на зусилля, які довелося докласти, щоб перекусити захисний трос, я б сказав, що вона "заслужила" цей iPhone

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...