Підняла і злизала пісок: Мережу шокувало відео з продавщицею пиріжків на пляжі

На Чорноморському узбережжі стався курйозний і в той же час прикрий випадок. Продавщиця пиріжків у Коблево Миколаївської області впустила в пісок на пляжі один з пиріжків. Жінка не розгубилася, підняла товар, злизала з нього пісок і поклала в сумку до інших пиріжків, повідомляють Патріоти України.

В мережу потрапило відео з інцидентом, яке викликало шок у користувачів мережі і любителів поласувати "гарячими пиріжками" під час відпочинку на морі. Зазначимо, що жінка незворушно продовжила "надавати пиріжку товарного вигляду" у присутності відпочиваючих на пляжі. А потім пішла далі торгувати пиріжками.

Користувачі мережі зазначили, що тепер "секретний інгредієнт" смаколику розкритий. Втім дехто порадив не церемониться з жінкою і "дати цим пиріжком по морді".

  • Це ще те, що ви бачили і ще зняли. А адже ви не бачите, як це все готується...
  • Відмінні рогалики з секретним інгредієнтом.
  • Треба було підійти і дати їй тим пиріжком по морді.
  • Секретний інгредієнт крабсбургера розкритий.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...