Шеф-кухар Массімо Фальсіні, удостоєний зірки Мішлен, має 30-річний досвід роботи в готелях по всьому світу. Чоловік готував обіди для 3000 гостей, а також організував обід на 2000 персон посеред пустелі. У своєму інтерв'ю для Business Іnsider він розповів про найнезвичайніші запити віп-клієнтів, передають Патріоти України.
Один із таких запитів Фальсіні отримав, коли був шеф-кухарем у готелі на Гаваях. У цьому готелі протягом багатьох років була постійним клієнтом одна жінка. Під час одного зі своїх перебувань у президентському люксі гостя забронювала номер за умови, що Фальсіні готуватиме всі її страви.
"Тому щодня на сніданок, обід і вечерю на курорті мені доводилося йти в її люкс на балкон і готувати для неї їжу. На жаль, я не можу назвати вам ім'я гостя, інакше в мене були б проблеми. Але я можу сказати, що це був великий, великий керівник в індустрії розваг", - розповів шеф-кухар.
Шеф-кухар розповів ще про одного незвичайного клієнта. Дівчина хотіла, щоб її фруктовий салат був нарізаний неодмінно шматочками в 1 дюйм. "Тому мені довелося зробити кожен шматочок розміром 1 дюйм і змішати їх певним чином. Інакше вона б не стала їсти, а потім підняла б великий галас і почала скаржитися", - каже шеф-кухар.
31 січня 2025 року Російська Федерація завдала удару по історичному центру міста. Унаслідок чого було пошкоджено п’ятизірковий готель Брістоль, побудований наприкінці XIX століття, нагадують Патріоти України. Аніагбосо розповів, що перебував у готелі й...
Митники зупинили молодика, який віз з Польщі незадекларовані товари Cartier, LV і Dyson, чим порушив митні правила. Про це повідомляє Львівська митниця, передають Патріоти України. 24-річний житель Чернівецької області повертався з Польщі через пункт п...