Піднялися на поверхню із глибини: Аномальне погодне явище осипало озеро в Канаді крижаними кулями (фото, відео)

У Канаді озеро Манітоба вкрилося крижаними кулями. Це явище відбувається при рідкісному поєднанні погодних умов, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Mail.

Рідкісне явище зняв на відео місцевий житель Пітер Хофбауер. За словами чоловіка, він ніколи раніше не бачив подібного. Експерт Вінсент Макфарлейн пояснив, що кулі льоду піднялися на поверхню з глибини озера. Раніше сильний вітер і хвилі скотили сльоту у воду, яка там замерзла і спливла у вигляді таких «бульбашок».

Для появи цього ефекту потрібно поєднання декількох факторів: вода повинна не покритися кіркою льоду, але бути досить холодною на поверхні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...