Піднявся стовп чорного диму із хімічним запахом: На складі під Москвою спалахнула потужна пожежа (фото, відео)

У країні-агресорці останнім часом почастішали пожежі. У російському Підмосков'ї загорівся склад на території місцевого технопарку 21 жовтня. Про це повідомляють в російських телеграм-каналах. Відомо, що загоряння поширилося на площу майже 5 тисяч квадратних кілометрів, інформують Патріоти України.

Російські ЗМІ та телеграм-канали передають, що повідомлення про масштабну пожежу надійшло в МНС о 08:29 ранку. У Ногінську загорівся склад на території підмосковного технопарку. Загальна площа складу – 30 тисяч квадратних кілометрів. Водночас пожежа поширилася на 4,8 тисячі квадратних кілометрів.

За інформацією екстрених служб, на місці загоряння вже працюють пожежники. Вони кажуть, що пожежа має другий рівень складності. У мережі з'явилося відео з місця подій. На ньому видно, як чорний густий дим підіймається від складу, що палає.

За словами російських ЗМІ, на гасіння масштабного загоряння відправили 82 пожежників та 27 одиниць техніки. МНС Росії згодом додало, що станом на 10:36 пожежу вдалося локалізувати до площі 2 тисячі квадратних кілометрів. Жителі міста писали в соцмережах, що через пожежу Ногінськом поширився неприємний їдкий хімічний запах.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...