Піднявся стовп вогню: В окупованому Донецьку прогримів потужний вибух (відео)

Потужний вибух пролунав 16 липня в окупованому Донецьку. Після цього на місці події спалахнула масштабна пожежа. Місцеві жителі описали вибух як сильний. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив військовий ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц", передають Патріоти України.

Де міг статися вибух

Мешканці окупованого Донецька припускають, що загорілося підземне паливосховище. Мовляв, про це свідчить розташування, на відео. Водночас ЗМІ окупантів пишуть, що інцидент трапився на газопроводі поблизу залізничної станції "Мушкетово" приблизно о 14:30. Його причин все ще з'ясовують.

На місце вибуху одразу виїхала група вогнеборців, адже там спалахнула велика пожежа. Чи постраждав хтось внаслідок інциденту – поки що також невідомо.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...