Піднявся відсвяткувати "дєнь пабєди": На берег Київського моря викинуло тіло "сокола Путіна"

На березі Київського водосховища у Вишгороді виявили тіло пілота російського гелікоптера Романа Манкишева, який міг бути збитий у лютому-березні 2022 року. Про це заявив начальник ГУ НП Київської області Андрій Нєбитов.

"Командира збитого російського гелікоптера виявили сьогодні на березі Київського водосховища у Вишгороді.

Льотчик Рома сплив, ймовірно, відсвяткувати 9 травня. Щось не сиділося йому вдома. "Свято – це святе!". Гарний приклад для всіх росіян. Краще сидіти вдома, ніж ставати співучасниками воєнних злочинів", - заявив поліцейський.

У пресслужбі поліції Київщини уточнили, що тіло окупанта знайшли о 8 ранку 9 травня на березі Київського водосховища.

Правоохоронці встановили, що загиблим є російський військовослужбовець, про що свідчать форма та нагрудний шеврон. Також була виявлена пам'ятка пілота гелікоптера Мі-24.

За даними "24 каналу", останки російського пілота виявили працівники Київської ГЕС. Джерела каналу також повідомили, що це був старший лейтенант Манкишев Р. Г., гелікоптер якого (Мі-24) в лютому-березні 2022 року був збитий над акваторією Київського водосховища.

Прізвище Манкишев значиться на знайденій на тілі формі пілота. На фото також видно парашут.

*Увага, ці фото й відео можуть травмувати вашу психіку.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...