Підозра у брудних іграх: Скандальний український боксер дивно програв американцеві (відео)

Український боксер Іван Редкач у США провів бій проти американського екс-чемпіона світу Реджіса Прогрейса (25-1, 21 KO) і досить дивно програв після удару, який толком не влучив, зазначають Патріоти України.

Починаючи з другого раунду, Прогрейс домінував у рингу. У п'ятому раунді Редкач отримав розсічення, а в шостому бій завершився. Українець впав після удару суперника і довго корчився від болю, не зумівши встати на відлік рефері.

Редкач демонстрував, що отримав удар нижче пояса, проте на повторах видно, що удар зачепив бік українця. З іншого ракурсу взагалі можна було побачити, що рука Прогрейса пройшла уздовж корпусу.

У підсумку Редкача забрали на ношах, а бій був зупинений через ненавмисно нанесену травму. Переможця визначили за очками, набраними боксерами до того моменту. У підсумку Прогрейс виграв технічним рішенням суддів - 60-54, 60-54 і 59-54.

А Редкач став для фанатів об'єктом насмішок.

"Він просто шукав можливість покинути ринг", "Він навіть не влучив по ньому, це що носилки?", "Хлопця підстрелив снайпер? Евакуюйте всіх!", "Забудьте про удар нижче пояса, він взагалі толком не вдарив його", "Іван заслуговує на "Оскар", "Це було ганебно", "Ставлю на те, що це футболіст", "Йому не повинні знову дозволити битися", "Редкачеві потрібно в реслінг" - коментують фанати в Twitter.

Редкача також висміяв чемпіон світу за версією IBF у другій середній вазі Калеб Плант.

"Забрали на ношах? Та ладно, бро", - написав він у Twitter і поставив смайл зі сміхом.

У 6-му раунді Іван пропустив потужний удар в бік, від якого впав на настил. Іван не міг не тільки продовжувати бій, але і встати з помосту. У стані напівнепритомності його на носилках відвезли у шпиталь.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...