Підозріло зріс інтерес до "Ukrainian porn": Українським біженкам у Європі загрожує сплеск сексуального насильства

В Європі біженки з України можуть зіткнутися з хвилею "сексуалізованого насильства". Про зростаючу загрозу цього йдеться в дослідженні компанії Thomson Reuters, проведеному спільно з ОБСЄ. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України.

Полем свого вивчення група дослідників обрала глобальний пошуковий трафік у період з 24 лютого 2022 року. Спостереження виявили, що серед європейських інтернет-користувачів значно зріс інтерес до порнографічних матеріалів за участю або на тему українських біженців.

Дослідники Thomson Reuters вважають, що наслідком зростання інтересу до "українського порно" (Ukrainian porn) може стати зростання числа випадків "кібер-вуайерізму" щодо українок і, що ще гірше – сексуальної експлуатації біженок з України.

"Високий попит від чоловіків на сексуальний доступ до українських жінок і дівчат створює величезний стимул для торговців людьми вербувати вразливих людей, щоб задовольнити цей попит і отримати від цього прибуток", — заявив спецпредставник ОБСЄ Валіант Річі.

Він стверджує, що дослідники вже виявили випадки, коли в чатах українських біженців з'являлися пропозиції попрацювати в "секс-індустрії". Також дослідники помітили, що зросли масштаби онлайн-реклами секс-послуг, які нібито надаються українками.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...