Підозрює провідників: Українську актрису обікрали в поїзді "Укрзалізниці"

Анна Трінчер поскаржилася на співробітників "Укрзалізниці".

Українська актриса і модель Анна Трінчер розповіла в інста-сторіз про неприємну ситуацію, яка сталася з нею в поїзді "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

Виявляється, під час поїздки дівчину обікрали на 7 тисяч гривень, а також вкрали дві банківські картки.

"Нас обікрали в поїзді. На той момент, коли сталася крадіжка, ми спали в своєму купе, на замку, який відкрили із зовнішнього боку. Спасибі величезне хочу сказати Укрзалізниці, яка наймає таких класних співробітників, провідників, які домовляються з підставними людьми, дають їм ключі від купе, ті крадуть гроші", - сказала Трінчер.

Крім того, Трінчер засмутилася через те, що у вагонах відсутні камери відеоспостереження. "Ще раз спасибі Укрзалізниці, яка забезпечує безпеку кожному пасажиру. У вагонах немає камер. З таким же успіхом можна вбити людину і ніхто не здогадається, хто це зробив, тому що немає камери і ніхто не несе відповідальності", - сказала модель.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...