Підозрюється родич: Спливли моторошні подробиці вбивства 9-річного хлопчика в Києві

Підозрюваним у вбивстві 9-річного Захара Черевка, який зник, а пізніше був знайдений убитим у Києві, є його родич. У нього виник конфлікт з дитиною, в результаті чого він завдав їй тілесні ушкодження і сховав тіло в озері. Такі попередні дані розслідування опублікували в ЗМІ, повідомляють Патріоти України.

"У підозрюваного зафіксовані психічні відхилення. У ЗМІ повідомляють про ножові поранення, але які саме тілесні ушкодження були нанесені, нам не повідомили. Подробиці інциденту встановлюються", – уточнили в ЗМІ.

23 червня близько 17:00 рятувальникам ДСНС надійшло повідомлення про знайдене в озері на Вирлиці тіло людини.

"Як з'ясувалося, тіло дитини 2009 року перебувало на відстані 1 м від берега на поверхні води. Рятувальники за допомогою підручних засобів дістали тіло дитини і передали його правоохоронцям", – повідомили в прес-службі ДСНС.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...