Підозрюють самогубство: Помер мер тимчасово окупованого Токмака Запорізької області

У суботу, 7 травня, сьогодні стало відомо про смерть міського голови тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області. Обставини смерті з'ясовуються. Про це з посиланням на Запорізьку обласну військово-цивільну адміністрацію повідомляють Патріоти України.

При цьому офіційних повідомлень на сторінках Запорізької ОВА немає. "Сьогодні, 7 травня, 2022 року пішов з життя мер міста Токмак Ігор Котелевский. Цю інформацію підтвердив голова Пологівської РДА Артур Крупський. Обставини смерті з'ясовуються", – наводить інформагентство повідомлення ОВА.

Також зазначається, що за неофіційною інформацією, розглядається версія самогубства.

З біографії Ігора Котелевского відомо, що він народився 29 липня 1965 року на території Росії. Очолював ЗАТ "Токматська швейна фабрика" і ТОВ "Науково-виробнича фірма "Дизель-імпекс". Був депутатом Запорізької обласної ради. З 2009 по 2014 рік він очолював Токмацьку міську організацію Партії регіонів. У 2020 році обрався мером Токмака від партії "Опозиційна платформа – За життя". Був військовозобов'язаним, капітан запасу. У нього залишилась дружина і дві доньки.

Нагадаємо, 31 березня російські окупанти захопили міськраду Токмака. З того дня на сайті міськради стали публікуватися новини російською мовою з погрозами проукраїнському населенню міста.

15 квітня Ігор Котелевський склав повноваження міського голови, але продовжив перебувати у місті. Останній місяць від нього не було жодних новин. В. о. міського голови було призначено Володимира Вольвача.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...