Підозрюють жінку, що стріляла з арбалету: У Німеччині сталося загадкове вбивство 5 осіб

Німецький закон суворо обмежує вогнепальну зброю, але спорядження для стрільби з лука доступне кожному повнолітньому громадянину.
У німецькому готелі сталося загадкове вбивство. Фото: АР.

У Німеччині поліція розслідує обставини загадкового вбивства п’ятьох осіб. Троє були вбиті в сільському готелі під Пасау, ще двох вбили в квартирі в місті Вітінген, що знаходиться в 650 км від Пасау. Вбивця п’ятьох чоловік використовував незвичайну зброю – арбалет, передають Патріоти України.

Слідством було встановлено, що 53-річний чоловік і дві жінки, 33 і 30 років, приїхали в готель в п’ятницю ввечері. За словами постояльців, всі троє виглядали дивно – у чоловіка була довга біла борода, а обидві жінки були одягнені у все чорне.

Пізніше в номері були виявлені їхні тіла, пронизані металевими стрілами. Чоловік і одна з жінок лежали в ліжку і трималися за руки. Чоловік був убитий двома стрілами в голову і трьома в груди, жінка – двома стрілами – в голову і груди. Тіло іншої жінки лежало поруч з ліжком, вона була вбита однією стрілою.

Прес-секретар баварської поліції Стефан Гайсбауэр заявив, що на сьогоднішній день немає ніяких свідоцтв того, що в кімнаті був хтось сторонній. При цьому достовірно не ясно, що сталося насправді. При цьому мешканці запевняють, що в ніч убивства в готелі було дуже тихо.

Два арбалети були виявлені в готельному номері, а третій – в сумці, яка належала убитим. На думку прокурорів, 30-річна жінка спочатку вбила пару на ліжку, після чого покінчила життя самогубством.

У понеділок в місті Вітінген, в квартирі, яку винаймала одна із загиблих, були виявлені тіла ще двох жінок. В квартирі стріл виявлено не було. Слід зазначити, що німецький закон суворо обмежує вогнепальну зброю, але спорядження для стрільби з лука вільно доступне. Таким чином, будь-який повнолітній громадянин може придбати потужний арбалет.

Джерело: ВВС

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...