Підозрюваного вже затримали: У Рівному застрелили відомого бізнесмена (відео)

Між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у стрілянину.

Едуард Патіс. Фото: Радіотрек.

У Рівному на околиці міста застрелили відомого у місті бізнесмена Едуарда Патіса. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Як повідомили у поліції Рівненської області, інцидент трапився 21 грудня близько 21:00 на вулиці Льонокомбінатівській. Між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у стрілянину. Опонент вистрелив підприємцю у груди, той загинув на місці.

Підозрюваний – 31-річний місцевий житель. Він намагався втекти, але його затримали поліцейські. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його помістили до ізолятора тимчасового тримання. За правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Що відомо про вбитого бізнесмена

За інформацією у мережі, загиблий – Едуард Патіс, відомий рівненський бізнесмен. Він власник гастроному та кав'ярні, що неподалік місця вбивства. Цього року Патіс балотувався у міську раду, але не пройшов.

Джерело: ТСН.ua

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...