Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк вимагає у Мангера $2 000 000 за своє мовчання про замовника, - активісти

Підозрюваний усправі про вбивство активістки Катерини Гандзюк Олексій Левін просить у голови Херсонської облради Владислава Мангера $2 млн за своє мовчання. Окремо Мангер має заплатити прокурорам. Про це повідомляють активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?", зазначають Патріоти України.

"Впродовж кількох днів ми отримували інформацію з різних джерел, що один із замовників вбивства Каті Гандзюк Владислав Мангер активно шукає гроші серед своїх впливових знайомих для того, щоб заплатити в прокуратурі. А також Олексію Левіну за відмову від свідчень. Левін пообіцяв Мангерові мовчати за 2 мільйони доларів. Не так вже й багато за резонансне вбивство. Яку ціну озвучили в прокуратурі, нам достеменно невідомо. Але ми точно знаємо, що Мангер домовився і про суму і про час, впродовж якого гроші будуть передані прокурорам", - заявляють вони.

За їхніми словами, Мангер не вперше збирає гроші для відкупу від справи. Торік він вже начебто платив ГПУ за часів Юрія Луценка.

"За нашою інформацією, він вже заносив гроші в прокуратуру часів Юрія Луценка і після того траншу прокуратура раптом стала кволою і безініціативною. А Луценко, який заявляв про беззаперечні докази провини Мангера, раптом знітився і почав задкувати", - наголошують вони.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...