Підозрюваний у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова зробив зізнання

5-річного Кирила Тлявова вбили 31 травня, у злочині підозрюють двох вже екс-поліцейських та 2 цивільних. Голосіївський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб для третього фігуранта у справі, повідомляють Патріоти України.

Третій підозрюваний у вбивстві Кривошей Дмитро. У залі суду його адвокат наголосив, що чоловік не має уявлення про те, де перебуває зброя. Сам підозрюваний зізнався, що і справді стріляв.

Я дійсно стріляв, два постріли здійснював, але стріляв в столбову частину, де поле. Я не спричиняв нікому шкоди. Я прошу вас не брати мене під варту. Адже я дійсно працюю увесь тиждень,– сказав Кривошей.

Напередодні третьому підозрюваному оголосили про підозру за статтею про "вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї". Йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Прокурор Михайло Вознесенський пояснив, чому кваліфікація злочину хуліганство, а не вбивство.

Орган досудового розслідування стверджує, що це було саме хуліганство. На те, що Кривошей був у стані алкогольного сп'яніння вказують свідки. Кривошей є жителем села Циблі,
– зазначив прокурор.

Сьогодні, 18 липня, прокуратура оголосила підозру ще одному 16-річному хлопцю.Прокуратура клопотатиме в суді про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Директор ДБР Роман Труба наголошував, що для слідства була втрачена важливі доба, "адже тільки через добу ДБР отримала цю справу". Саме за цю добу зловмисники ймовірно і знищили зброю, тож цей факт не дозволяє встановити, хто саме з підозрюваних стріляв.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...