Підозрюваний у вбивстві 6-річної Мирослави Третяк підліток розповів свою версію трагедії

Підліток, підозрюваний у вбивстві шестирічної Мирослави Третяк, розповів про скоєний злочин і розкрив його нові подробиці, інформують Патріоти України.

Як пише харківський сайт Newsroom, про це йшлося у програмі "Говорить Україна". Зокрема, в ефірі оприлюднили запис розмови 13-річного Богдана з сестрами. Підліток розповів їм про "дорослого чоловіка на мотоциклі". Той нібито попросив його привести жертву в покинуту пекарню, щоб "розібратися" з нею. Мирослава нібито "діставала" Богдана. "Вона всіх у дворі дістала", - заявляє він на записі.

Богдан також заявив сестрі, що чоловік нібито пропонував йому вбити дівчинку, на що підліток погодився. Після цього він залишився чекати на Богдана з жертвою.

За наявною інформацією, сім'я підозрюваного заявляла про двох раніше судимих чоловіків, які можуть мати стосунок до злочину. Повідомляється, що один з них має судимість за згвалтування малолітньої родички, а другий нібито загравав з 15-річною сестрою Богдана. Офіційно у вказаній справі фігурантом є лише Богдан.

Смерть Мирослави Третяк на Харківщині

У ніч на 29 липня в Старому Салтові на Харківщині знайшли тіло зниклої напередодні 6-річної дівчинки Мирослави Третяк. Мертву дитину виявили в покинутому будинку з ознаками насильницької смерті – забої голови та обличчя.

Підозрюваним став 13-річний місцевий житель Богдан Ф. Саме в товаристві хлопця загиблу бачили востаннє. Школяр відомий своїм жорстоким поводженням з тваринами. Наприклад, в 4 класі Богдан по-садистськи вбив цуценят, розштовхавши їх голови об камінь. Якщо провину доведуть, вбивці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...