Підозрюваний вже є: У Харкові спалили авто відомого активіста (фото)

Підпал пов'язують з розслідуванням справи проти екс-керівника місцевого лісгоспу Віктора Сиси.
Віктор Сиса. Фото: соцмережі.

У Слобідському районі Харкова в ніч на середу, 26 лютого, згорів автомобіль Volkswagen Passat, який належить правозахиснику і активісту В'ячеславу Ряднову, повідомляють Патріоти України з посиланням на NewsRoom.

Повідомлення про загорання на бульварі Жасминовий, 20 надійшло до харківських рятувальників о 2:42 ночі. На місце виклику прибули два екіпажі пожежних. Вони побачили, що горить задня частина автомобіля Volkswagen Passat, а сусідня машина - теж облита невідомою речовиною. Пожежа була ліквідована, її причиною вважають навмисний підпал.

За даними видання, згорілий автомобіль належить В'ячеславу Ряднову, який є керівником громадської організації "Ми - харків'яни", а раніше входив до складу правозахисної групи "Опора Слобожанщини". Підпал пов'язують з розслідуванням справи проти екс-керівника місцевого лісгоспу Віктора Сиси.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...