Підпалювачі не розрахували? Вогонь перекинувся з території РФ - на Харківщині сталася масштабна лісова пожежа (фото, відео)

Вітер дуже швидко перекидав вогонь на територію України.

У середу, 7 жовтня, в Харківській області спалахнуло дві пожежі, причиною яких стало полум'я, що перекинулося з території Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

У першому випадку наряд відділу "Дергачі" на камерах відеоспостереження недалеко від населеного пункту Ветеринарне побачив пожежу, яка загорілася на території Росії. Вітер дуже швидко перекидав вогонь на територію України.

У другому випадку прикордонники відділу "Золочів" виявили пожежу вже на території України недалеко від населеного пункту Одноробівка. Горіла лісосмуга за один кілометр від російського кордону. Обидва загоряння були ліквідовані силами українських пожежників спільно з прикордонниками.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...