Підпалювали людей, били батогом і струмом: На Житомирщині затримали групу блогерів-садистів (фото 16+)

Діяльність групи тривала упродовж 2017-2020 років. Вони займались розповсюдженням відеопродукції насильницької тематики.

На Житомирщині п’ятеро місцевих жителів обвинувачуються у створенні та розповсюдженні відеопродукції, в якій пропагується культ насильства і жорстокості. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Житомирській області, інформують Патріоти України.

У ході досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий 33-річний житель області організував створення злочинної групи, до якої залучив колишню дружину та спеціаліста у сфері інформаційних технологій, а також ще двох інших осіб. Діяльність групи тривала упродовж 2017-2020 років. Вони займались розповсюдженням відеопродукції насильницької тематики.

«Зокрема, фільмували примітивні сценарії з побиттям один одного, знущанням та приниженням гідності, серед яких – нанесення ударів руками, батогом, ураження струмом та вогнем тощо. Відеозаписи розповсюджувались через мережу Інтернет для отримання прибутку. Глядачі вказаного контенту перераховували кошти на електронний гаманець, звідки вони надходили на банківські картки членів групи. Для приховування своєї злочинної діяльності «відеоблогери» постійно змінювали місце зйомки, переміщаючись у різних містах України з дотриманням правил конспірації», - йдеться у повідомленні.

Фото не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним і неповнолітнім!!!

У результаті слідчо-розшукових заходів, проведених на території різних областей, працівники поліції Житомирщини викрили членів зазначеної групи, а їх протиправну діяльність припинили.

22 січня детективи слідчого управління ГУНП в Житомирській області завершили розслідування кримінального провадження щодо вказаних осіб. Члени групи обвинувачуються у виготовленні, розповсюдженні відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості, вчинених повторно, організованою групою. Їм загрожує позбавлення волі від 3 до 5 років.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...