"Підпалив задля забави": "Копи" знайшли винуватця масштабної пожежі під Чорнобилем, від якої "задихається" Київщина

Київська поліція знайшла чоловіка, який, імовірно, спричинив пожежу поблизу села Володимирівка Котовського лісництва. Це 27-річний житель села Рагівка Київської області, передають Патріоти України.

"Він задля забави в трьох місцях підпалив сміття та траву. Після чого вогонь вітром перекинуло далі й він вже не зміг впоратися та загасити багаття", - йдеться у повідомленні пресслужби поліції.

4 квітня у зоні відчуження Чорнобильської АЕС виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. Потушити заважав підвищений радіаційний фон. Гасили авіацією. Поліція відкрила справу за знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу. Чоловіку загрожує штраф або ж позбавлення волі від 2 до 5 років.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...