"Підписала контракт не просто з армією": Молодша сестра Героя України Дмитра Да Вінчі долучилася до лав ЗСУ

Молодша сестра Героя України Дмитра Да Вінчі Коцюбайла, який загинув у боях за Бахмут 7 березня 2023 року, Олександра Коцюбайло долучилася до лав Збройних сил України. Про це повідомила журналістка Цензор.НЕТ Віолетта Кіртока, передають Патріоти України.

Олександра підписала контракт із першим окремим штурмовим батальйоном імені Дмитра Коцюбайла, який входить до 67-ї окремої механізованої бригади. «Олександра, підписала контракт не просто з армією. А з 1-м окремим штурмовим батальйоном імені свого брата. Тим самим батальйоном, який створив Дмитро, і командуючи яким, загинув», — написала журналістка.

«Я страшенно вдячна начальнику штабу Олегу Лотоцькому, Дмитру Савченку, які без зайвих слів підставили плечі Саші. І зробили все, аби вона стала в стрій підрозділу брата. Не даремно Да Вінчі і сам спирався на цих людей за життя. Ну що ж. Коцюбайло знову в підрозділі», — додала Віолетта Кіртока.

Дмитро Коцюбайло — активний учасник Революції Гідності. Брав участь у бойових діях із початку війни Росії проти України. 2014 року командував взводом добровольців Правого сектору, 2015-го став командиром роти. У грудні 2021 року був удостоєний звання Герой України. Був командиром 1-го окремого механізованого батальйону Сухопутних військ ЗСУ Вовки Да Вінчі. Дмитро загинув у боях за Бахмут 7 березня. Йому було 27 років.

Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

четвер, 12 вересень 2024, 22:02

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України. ...

Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

четвер, 12 вересень 2024, 21:42

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцид...