"Підписала" лапкою свідоцтво про шлюб: Подружжя взяло свідком свою кішку (фото, відео)

У США пара взяла свідком на своє весілля кішку. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України.

Аманда та Стів одружилися у Джорджії у вересні минулого року. Однак, повернувшись додому до Колорадо після медового місяця в Ісландії, пара зрозуміла, що загубила свідоцтво про шлюб, перш ніж подати його до уряду, що зробило їхній шлюб неофіційним згідно із законом.

Таким чином, закохані, які врятували Момо 2021 року після того, як кошеня було кинуто, вирішили повторити свої "так" з твариною. Церемонія відбулася 3 червня.

До слова, у Колорадо свідком можна взяти будь-кого, навіть тварин. Закон штату про самостійне одруження дозволяє парам проводити свої весільні церемонії без висвяченого священнослужителя. За даними Департаменту охорони здоров'я та навколишнього середовища штату, закохані, які вирішили одружитися без міністра або державного чиновника, просто "несуть відповідальність за отримання, заповнення та повернення ліцензії на шлюб до відповідного окружного офісу клерка та реєстратора". Інші штати, такі як Каліфорнія, Пенсильванія та Іллінойс, також дозволяють парам робити рішучий крок самостійно.

На TikTok вірусне відео кішки, яка занурює лапу в безпечне для домашніх тварин чорнило і ставить її на юридичний документ, зібрало понад 4,4 мільйони переглядів.

"Момо - перша кішка, яку ми забрали разом, тому вона особлива. Присутність її як нашого свідка зробила весілля веселим і безтурботним. Мати лапку Момо в документах — це те, що ми хотіли зробити, щоб зміцнити наше кохання. Ми дуже любимо Момо", - прокоментувала Аманда.

У коментарях захоплені власники тварин заявили, що теж одружаться в Колорадо.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...