Підробляв "закладками": У Києві оператора каналу Медведчука затримали з наркотиками (фото, відео)

Поліція вилучила наркотики у чоловікаУ п'ятницю, 11 червня, в Києві поліція затримала чоловіка, який робив "закладки" з наркотиками. У нього вилучили амфетамін, таблетки екстазі, канабіс і ЛСД. Зловмисником виявився Тарас Олійник – він є оператором телеканалу "Перший Незалежний", який пов'язують з депутатом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком, інформують Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі Національної поліції, у чоловіка виявили розфасовані наркотики, гроші та посвідчення співробітника телеканалу. За словами затриманого, за одну "закладку" він отримував 60 гривень.

У підсумку чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз слідчі почали кримінальне провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів).

Зловмисником виявився Тарас Олійник – він є оператором телеканалу "Перший Незалежний"Зловмисником виявився Тарас ОлійникУ затриманого вилучили наркотикиЗловмисника затримали з наркотикамиДо речі, за збут наркотиків зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення воліУ Києві затримали чоловіка з наркотиками

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.