Підрив гранат на Закарпатті: Один з постраждалих депутатів помер у лікарні

У лікарні помер один із поранених унаслідок підриву трьох гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради Закарпатської області. Про це Суспільному повідомили джерела у лікарні, передають Патріоти України.

За даними журналіста Віталія Глаголи, чоловік помер у лікарні міста Свалява Закарпатської області. Через отримані травми внаслідок вибуху гранат йому довелося ампутувати ногу, весь цей час він перебував у важкому стані.

Глагола додав, що депутату було 55 років, його звали Віктор Пряділа, він родом із села Березники у Закарпатській області.

У п’ятницю, 15 грудня, на Закарпатті депутат Керецьківської сільської ради Мукачівського району підірвав гранати на сесії. Підривником виявився депутат Сергій Батрин від партії Слуга народу.

Слідчі Служби безпеки України почали розслідування за цим фактом. Дії чоловіка кваліфікували як терористичний акт (за ст. 258 Кримінального кодексу України).

Нацполіція додатково розслідує цей злочин за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 263 Кримінального кодексу України).

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...