Підрив Каховської ГЕС: Окупанти кинули людей на лівому березі напризволяще, в Олешках ситуація критична

Станом на 09:40 середи, 7 червня, люди на контрольованому росіянами лівому березі Дніпра все ще заблоковані на горищах та верхніх поверхах своїх будинків. Хтось намагається самотужки евакуюватися, хтось перечікує. Про це повідомляє блогер "Николаевский Ванек", передають Патріоти України.

За його даними, люди просто опинилися у пастці. Ситуація критична в Олешках та поблизу міста. Даних про зниклих безвісти або загиблих поки що немає.

"Евакуація чи допомога з боку руснявих так і не надійшла. Рівень води все ще піднімається, очікується ще мінімум на метр підняття води. На правому березі триває евакуація, приїхало багато волонтерів до Херсона, які допомагають впоратися з терактом з боку руснявих", - зазначає блогер. Доба для жителів Херсонщини була важкою. Багато людей провело ніч та ранок на дахах своїх будинків без їжі та води. Серед них сім'ї з дітьми.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...