Підстригання нігтів привело до... реанімації: Футболіст "Динамо" розповів, як одного разу ледь не помер

Вітіньо перейшов у Динамо 31 серпня 2021 року (Фото: ФК Динамо)Бразильський півзахисник київського Динамо Вітіньо розповів моторошну історію зі свого життя, передають Патріоти України.

У інтерв'ю YouTube-каналу SportArena футболіст розповів, що одного разу міг померти через інфекцію, яка вразила всі органи. Після цього Вітіньо п’ять місяців не грав у футбол.

«Підстригав нігті та заніс бактеріальну інфекцію. Ще б трохи, і я, напевно, з вами б тут не говорив. Але, слава Богу, я тут і втілюю свої мрії. У пресі писали правду, що я міг померти. Три дні я був у реанімації, десь між життям і смертю. Ця інфекція атакувала всі мої органи. Якби не Бог, мене б тут сьогодні не було", — сказав Вітіньо.

Вітіньо став гравцем Динамо 31 серпня 2021 року. 22-річний футболіст уклав з київським клубом п’ятирічний контракт — до 2026 року.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...