Підступна ожеледиця: Масштабна ДТП у Києві, рух транспорту паралізовано

У четвер, 1 грудня, в Києві сталася масштабна аварія за участю п'яти автомобілів. Як повідомляють очевидці, зіткнулися BMW, Jeep, Lexus, постраждали ще дві машини.

Аварія сталася на проспекті Перемоги, ближче до Повітрофлотського шляхопроводу, передає «Київ Оперативний».

За попередньою інформацією поліції, внаслідок потужного удару один з автомобілів-учасників аварії перекинувся набік. Імовірно, водій BMW міг перебувати у стані алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП утворилася велика пробка у напрямку центру міста, рух транспорту частково обмежений.

Кількість постраждалих в аварії наразі невідома.

Київські паблики пишуть про те, що через зіткнення трьох іномарок механічні пошкодження було завдано ще двом транспортним засобам, які в момент зіткнення проїжджали повз.

На проспекті працюють поліція та медики. Обставини та причини аварії встановлюватимуть слідчі.


Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...