Підступні "ігри": Стало відомо, хто міг злити відео з генералом Глуховерею в мережу

За публікацією відео з участю водія генерала Віталія Глуховері, на якому спецпідрозділ КОРД затримує патрульних поліцейських, можуть стояти мер Дніпра Борис Філатов і колишній глава партії “УКРОП” Геннадій Корбан. Про це пише The Newsroom з посиланням на свої джерела, повідомляють Патріоти України.

Інші джерела стверджують, що доступ до відео з нагрудної камери патрульного мав нинішній заступник Головного управління Нацполіції Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

“Відео записано з нагрудної камери патрульного і змонтовано з кількох частин. За його виливом, як кажуть наші джерела, можуть стояти Філатов та Корбан. Інші джерела впевнені: доступ до відео мав усе той же Богоніс, пов’язаний з екс-депутатом Юрієм Березою, якого останнім часом знову почали “щемити” у зв’язку з рейдерським захопленням земельних господарств в області”, – говориться в повідомленні.

Журналісти також звертають увагу на те, що за останні 5 років Глуховерю було призначено, звільнено і ще раз призначено на посаду глави поліції області. У 2014 році він відмовився розслідувати співпрацю місцевих міліціонерів з титушками в питанні відлову та побиття активістів Майдану.

В 2017 році в інтернеті з’явилося фото Глуховері в одязі з символікою СРСР. На той момент глава МВС Арсен Аваков всіляко виправдовував свого підлеглого, заявляючи, що при ньому “область припинила бути сепаратистської”.

Місцеві жителі стверджують, що Глуховеря має хороші стосунки з колишнім кримінальним авторитетом Олександром Петровським на прізвисько “Нарік” і оточенням олігарха Ігоря Коломойського.

“З урахуванням прагнення Зеленського відмежуватися від прив’язки до Коломойського, ймовірно, саме через це (а не лише через розголос) Глуховері і не повезло”, – говориться в матеріалі.

Крім цього, було відзначено, що скандальне відео, через яке був звільнений генерал, було записано в 2018 році і надійно зберігалося в засіках поліції. Однак тепер з’явилася необхідність у зміщенні Глуховері з посади, що й було реалізовано за 2 дні.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...