Підступний план Ина? У смітті, яке КНДР надсилає у Південну Корею, виявили паразитів, а не побутові відходи

У деяких наповнених сміттям повітряних кульках, які надіслала КНДР до Південної Кореї, виявили паразитів, й сміття не містило звичайних побутових відходів. Сеул стверджує - Пхеньян не хоче розкриття інформації про побут північнокорейських громадян. Про це повідомило видання Yonhap, передають Патріоти України.

Видання зазначило, що впродовж останніх тижнів Північна Корея відправила понад 1000 повітряних куль зі сміттям на південь у відповідь на листівкові кампанії південнокорейських активістів із засудженням північнокорейського режиму.

Журналісти, із посиланням на заяву південнокорейського Міністерства об'єднання, заначили, що у ґрунті, який був у смітті виявили "численних паразитів, таких як: аскариди, власоглави та ниткоподібні черви". Вони повідомили – паразити, ймовірно, походять із людських екскрементів.

Серед наповнених сміттям повітряних куль також були виявлені шматки одягу, такі як краватки та сині піджаки, які, імовірно, були порізані ножицями чи ножами. Цей одяг було ідентифіковано як предмети, раніше надані Північній Кореї південнокорейською компанією, зазначило видання.

"Схоже, що Північна Корея пошкодила та надіслала ці раніше поставлені предмети, щоб висловити крайню ворожість до рекламних листівок і підкреслити ворожу позицію проти Південної Кореї", – сказав анонімним представник міністерства.

Чиновник зазначив, що більша частина сміття складалася з макулатури та вінілу, а не звичайних побутових відходів, припускаючи, що влада Північної Кореї, можливо, намагається запобігти розкриттю повсякденного життя північнокорейців зовнішньому світу.

Чи треба щоразу оновлювати "Резерв+", щоб з'явилася додаткова інформація: У Міноборони дали пояснення

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:55

Оновлювання даних у застосунку "Резерв+" залежить від того, коли була занесена первинна інформація в реєстр "Оберіг", передають Патріоти України. з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону. "Насправді це зал...

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...