Підтримали сотні людей: У Мінську автомобілісти влаштували масштабну акцію (фото, відео)

Через акцію на дорогах місцями утворилися затори.

У Мінську автолюбителі провели акцію, яку анонсували напередодні - о 18:00 на деякий час вони зупинилися і заблокували рух транспорту. Фото і відео протесту публікують білоруські телеграм-канали, повідомляють Патріоти України.

"По всьому Мінську автомобілісти почали блокувати рух! Багато хто просто вмикає аварійку та виходить з машин", - пише Nexta.

Через акцію на дорогах місцями утворилися затори. Водіїв підтримали багато пішоходів. "Сотні пішоходів та автомобілістів взяли участь в акції солідарності в центрі Мінська", - йдеться в повідомленні каналу "Наша Ніва".

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...