Підтримка "спецоперації" не допомогла? У Росії масово скасовують концерти путіністки Повалій

Путіністка Таїсія Повалій планувала масштабний тур по Росії, проте на території країни-агресора почали масово скасовувати її концерти. Першим з графіка зняли концерт в Читі, інформують Патріоти України.

"Він повинен був відбутися 27 березня. Про це (про скасування, - ред) 20 березня повідомив організатор події", - пишуть пропагандистські ЗМІ.

Причина не уточнюється, проте відомо, що й на інші заходи, які були заплановані в рамках туру, очікувати не варто.

РосЗМІ, посилаючись на наближених до Повалій людей, додають, що скасування концертів суттєво відбиваються на фінансовому стані зрадниці - вона залишається майже без заробітку. З незрозумілої причини її зняли навіть з виступу в ресторані, який планувався 25 березня в місті Улан-Уде.

Позиція Таїсії Повалій щодо війни в Україні

Нещодавно артистка заявила, що підтримує "спецоперацію" - так в РФ називають вбивчу війну, розв'язану Путіним на території України. За понад рік зірка жодного разу не згадала про те, що її співвітчизників вбивають за наказом з Кремля.

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення з зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя", - сказала уродженка Київської області.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...