Підтримка Зеленського знижується: Соціологи надали дані свіжого опитування

За різними показниками та опитуваннями шостий президент за місяць втратив від 7% до 10%.

Кількість українців, які вважають правильним напрямок розвитку подій в Україні, впродовж місяця різко зменшилася. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова, передають Патріоти України.

За даними дослідження, 45% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються в правильному напрямку (у вересні 2019 року так вважали 57% опитаних), 29% заявили, що події розвиваються у неправильному напрямку (у вересні - 17%).

34% респондентів дотримуються думки, що Україна здатна подолати існуючі проблеми та труднощі впродовж найближчих декількох років (у вересні - 41%), 43,5% - що здатна подолати в більш віддаленій перспективі (у вересні - 40%), і 10% - що не здатна подолати (у вересні - 6%).

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 4 по 9 жовтня 2019 року серед 2015 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України за винятком окупованих Росією територій. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...