Підтримувала бійців до останнього: На "Азовсталі" загинула психологиня зі Львівщини (фото)

Психологиня полку "Азов" Наталія Луговська, яка підтримувала бійців металургійного комбінату "Азовсталь" під час боїв з путінською армією, на жаль, загинула. Про це повідомляє пресслужба Червоноградської міської ради, передають Патріоти України.

"В Маріуполі загинула Наталія Луговська - психологиня полку "Азов" і мама Баррета Юрія Луговського. Після загибелі сина Наталія продовжила його справу і до останнього залишалась з воїнами на "Азовсталі", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Наталія працювала психологом у реабілітаційному центрі бійців АТО в Соснівці Червоноградського району. Її син Юрій, снайпер-розвідник полку "Азов", захищав Україну від РФ від 2014 року, боронив Широкине і Маріуполь. У 2018 загинув 23-річним від кулі російського снайпера під Водяним на Донеччині.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...